Lövöldözés lett a vitából Sajószentpéteren

Megosztás

Nem mindennapi jelenteknek lehetünk szemtanúi. Az egyik videómegosztóra került fel egy felvétel, amelyen láthatjuk a vita elfajulását.

A videón látható, ahogy ahogy két család egymásnak esik a forgalom kellős közepén, különböző szerszámokkal és gáz-riasztó pisztollyal. Az autósok, de még egy menetrendszerinti busz is megállásra kényszerült az események miatt. A rendőrök nem sokkal később a helyszínre értek és közbeavatkoztak. 

A rendőrség elmondásából kiderül, hogy két Szin, illetve Szinpetri településeken élő család tagjai utaztak keresztül járművükkel Sajószentpéteren szeptember 8-án.

„A két család között már egy régebb óta tartó haragos viszony van, és amikor a sajószentpéteri Kossuth úton mindkét autó megállt, akkor az egyik járműből kiszálló férfiak szerszámnyeleket vettek elő, az egyikőjük betörte az ellenérdekű család autójának szélvédőjét, illetve több lövést is leadtak egy gáz-riasztófegyverrel” – mondta Janasóczky Attilasajtószóvívő.

A vita során jelentős személyi sérülés nem történt. A rendőrség három személyt előállított, ellenük fegyveresen, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Videa.hu, Boon.hu

Kapcsolódó cikkek